Bondet PVC-gulv, også kjent som selvklebende vinylplank eller flisgulv, er et populært gulvalternativ som enkelt og raskt kan forvandle ethvert rom.Dette gulvalternativet er spesielt gunstig på grunn av dets enkle installasjon, holdbarhet og lite vedlikehold.

Hos Jiangsu Aolong New Material Technology Development Co., Ltd., har vi produsert høykvalitets selvklebende PVC-gulv siden 2004. Vårt oppdrag har alltid vært å gi våre kunder kvalitets og pålitelige gulvprodukter, noe som gjør oss til din one stop shop for alle dine vinylgulvbehov.

En av de største fordelene med selvklebende PVC-gulv er at det bare kan installeres av én person.Det er fordi plankene eller flisene kommer med en selvklebende bakside som fester seg direkte til undergulvet for en problemfri installasjonsprosess.Dette eliminerer behovet for ekstra lim eller spesialverktøy, og sparer tid og penger.

I tillegg sørger vårt klebrige vinylplankegulv at det ikke kreves ekstra lim under installasjonen, noe som er spesielt gunstig for de som er miljøbevisste.Våre gulvprodukter er miljøvennlige og har lav miljøpåvirkning.

I tillegg til å være enkle å installere, er klebrige vinylplankegulv et populært valg for de som ønsker å endre stilen til et rom raskt og enkelt.Fordi plankene eller flisene enkelt kan fjernes uten å skade undergulvet, er det raskt og enkelt å ombygge et rom, noe som gjør det til et flott alternativ for leietakere eller alle som ønsker å gjøre hyppige endringer i hjemmets interiørdesign.

Hos Jiangsu Aolong er vi spesialister på produksjon av høy kvalitetselvklebende PVC-gulv, ideell for bad, kjøkken, gang og barnerom.Våre gulvprodukter er slitesterke og tåler tung fottrafikk, noe som gjør dem ideelle for områder med mye trafikk.Våre selvklebende vinylplankegulv er også enkle å rengjøre og vedlikeholde, noe som er spesielt gunstig for de med travle hverdager.

Hvis du ser etter gulvalternativer som er slitesterke, enkle å installere og som kan tilpasses dine designbehov, bør du vurdereJiangsu Aolong New Material Technology Development Co.,Ltd.s limte PVC-gulv.Miljøvennlige og enkle å installere, våre gulvprodukter vil forvandle boarealet ditt raskt og enkelt.Vi ønsker deg velkommen til å kontakte oss for alle dine vinylgulvbehov, enten for personlig eller kommersiell bruk.


Innleggstid: 18-apr-2023